Kids Tour

Find Winther til Kids Tour 2021

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi er sponsor for cykelbegivenheden Kids Tour 2021. Kids Tour er Danmarks største cykelløb for børn i alderen 3-10 år, som i år lægger vejen forbi 15 byer i hele landet. Vi laver den sejeste cykelfest, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter. Ruten vil være ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Distancer og starttider vil variere alt efter barnets alder. Udover cykelløbet vil der hele dagen være en række forskellige aktiviteter på pladsen. Besøg fx Trafiklegepladsen og få et personligt cykelkørekort og lær om førstehjælp i Førstehjælpsskolen.

Tilmeld dit barn

Kids Tour

Kids Tour er en årlig, tilbagevendende begivenhed, der arrangeres i samarbejde med Børneulykkesfonden og Momentcph. Hyundai er hovedsponsor på cykelløbet. Formålet er at give børn i Danmark for at mærke en fælles glæde ved at røre sig, få motion og mærke suset og friheden på en cykel, og dermed få flere børn til at benytte cyklen, både som motionsform, men også som en helt naturlig del af hverdagens transport. Og det er et budskab som vi gerne vil være med til at sprede og bakke op om.

Støt et godt formål

Omdrejningspunktet i Kids Tour er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på pladsen. Vi ønsker at give børn i Danmark muligheden for at mærke en fælles glæde ved at røre sig, få motion og mærke suset og friheden på en cykel, og dermed få flere børn til at benytte cyklen, både som motionsform, men også som en helt naturlig del af hverdagens transport. Vi ønsker ligeledes at give børn forståelsen af, hvordan de kan færdes trygt og godt i trafikken, og dermed skabe glæde og selvstændighed blandt børnene. Og så får børnene lov til at være cykelstjerner for en dag! Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden og deres arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken

Vind en Winther ved hvert løb

I forbindelse med de 15 løb til årets Kids Tour vil Winther sponsorere flere præmie. En af årets helt store præmier ved hvert løb er en Winther cykel, som vil blive givet væk til en heldig vinder, som har deltaget i tombolaen.