Om Winther

Kvalitet siden 1932

Winther cykler er ét af cykelmærkerne hos HF Christiansen, dansk cykelkultur siden 1903. HF Christiansen er et over 100 år gammelt firma, der blev grundlagt i Randers af Hans Frederik Christiansen i 1903. Ganske vist har Winther leveret kvalitet til det danske folk siden 1932, men det var i 2006, at HF Christiansen overtag ansvaret for produktion og design af Winther børne- og voksencykler, da Winther A/S valgte at fokusere på specialkøretøjer og institutionsmarkedet - se mere her: www.wintherbikes.com. Udover Winther børne- og voksencykler producerer HF Christiansen også mærkerne AvenueBike by GubiCenturionMBKNishikiPrincipia og Raleigh. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

En del af Danmarks største cykelunivers

Sammensmeltningen mellem producenten HF Christiansen, deres designere og de populære Winther cykler, har år efter år skabt et stærkt produktsortiment. Dét, blandet med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet gør, at Winther til stadighed indtager en særlig position i danskernes bevidsthed. Det betyder også, at Winther er ét af Danmarks mest udbredte cykelmærker.

Identitet

Winther har en række farveorienterede serier såsom Black Winther, Blue Winther og Green Winther. Disse serier er skabt for at give kunderne muligheden for at foretage et stilsikkert valg, når de skal have en ny Winther cykel, men ikke ønsker for meget grafik. Dette betyder, at uanset hvilken type cyklist du er, kan du lade din personlighed træde frem med et kompromisløst alternativ til den klassiske sorte cykel. Det er uanset, om det er en klassisk herre- eller damecykel, en citybike eller en praktisk shoppingcykel. Lige meget hvad du vælger, så er funktionalitet, komfort og design altid i top.

En stor del af Winthers identitet er inklusion. Vi har bevidst skabt cykler til både børn og voksne, der er i stand til at lade ejeren udtrykke sin personlige stil men også invitere til, at familien kan køre med samme stil. Blandt andet kan man få børne- og juniorcykler, der ligner vores Black Winther serie. Derfor er det ikke underligt, at mange straks tænker på cykler til hele familien, når de hører navnet Winther, og netop dét er præcis, hvad Winther er!

Med Winther får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor