Bæredygtighed blandt vores elsystemer
Sammen kan vi gøre en forskel

Vores elcykler er udstyret med et elsystem fra enten danske Promovec, tyske Bosch eller japanske Yamaha. Alle 3 producenter lægger en stor ære i at bidrage til en klima- og miljøvenlig fremtid, hvor vores transportform bliver stadig mere grøn uden, at vi går på kompromis med køreglæde og komfort.
Herunder kan du læse mere om, hvad Promovec, Bosch og Yamaha hver især gør af initiativer i kampen om en grønnere fremtid:

Promovec arbejder hver dag for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Et af de mest afgørende aspekter i Promovecs indsats er deres lokale batteriproduktion, som de foretager sig i samarbejde med Viridus Manufacturing. I 2022 flyttede Viridus Manufacturing ind i en helt ny fabrik, bygget efter de bæredygtige DGNB-standarder. Denne fabrik er CO2 neutral og spækket med bæredygtige funktioner såsom spildevandsgenbrugssystem, biodiversitetshaver, CO2-neutral varmepumpe, genanvendelige byggematerialer, affaldssortering og solpaneler.

Læs meget mere om Promovecs bidrag til en mere bæredygtig fremtid, som også indebærer sundhed, trivsel og meget mere, her.

Elcykler med Promovec elsystem

Yamaha

Yamaha har lagt en klar strategi for, hvordan de kan være med til at accelerere den grønne omstilling, og helt konkret har de forelagt en 2050 plan, hvori de specificerer, hvordan de kan bidrage positivt til klimaforandring såvel som den generelle sundhed. Yamahas 2050-plan tager i høj grad udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål, hovedpointerne fra 2050-planen indebærer:
- reduceret CO2-fodaftryk
- større fokus på genanvendelighed
- yde støtte til målet om at styrke biodiversiteten

Læs meget mere om Yamahas 2050-plan og hvordan de forskellige indsatser bidrager positivt til FN’s 17 Verdensmål her.

Elcykler med Yamaha elsystem

Med Winther får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor